Kompiuterio prijungimas prie interneto per telefoną
Operacinė sistema: Windows 7 | panašios temos
Galimas problemos sprendimas:
Kompiuterio prijungimas prie interneto per telefoną
![]() ![]() |
Autorius: Mocka [01-09-2017 21:10:43] ---------------------------- #Windows 7 #internetas problema: Sveiki, susiduriau su tokia problema su internetu. Negaliu prisijungti prie interneto! Rašo, kad nepavyksta gauti leidima saitui. Kas gali buti prašau padekite. Pas mane internetas tele2, aš per telefona prisijungiu prie pc. Neseniai prisijungdavau ir puikiausiai veike, o dabar kažkodel neveikia... Atsakyti arba grįžti į temų sąrašą |
Autorius: Dimexpro [01-09-2017 21:13:37] ---------------------------- #Windows 7 #internetas sprendimas: Jei pas Jūs nebuvo kokių problemų ir staiga šiandien prašo leidimo, tai čia tikrai reikia kreiptis pas interneto provaiderį. Pas juos neatnaujintas sertifikatas. Toliau patikrinkite:
Papildoma informacija apie problemą - panašios temos Paklausti arba grįžti į temų sąrašą |
Autorius: Mocka [02-09-2017 14:44:49] ---------------------------- #Windows 7 #internetas problema: Sveiki. Aš su Windows tinklo diagnostika pažiurejau ir man rado problema The DNS server isnt responding ka čia reiškia? Galite atsakyti labai prašau jusu! Atsakyti arba grįžti į temų sąrašą |
Autorius: Dimexpro [02-09-2017 15:50:32] ---------------------------- #Windows 7 #internetas sprendimas: Jūsų telefonas dirbant modemo režimu naudoja DNS - domain name system. Pabandykite pilnai išjungti telefoną ir vėl įjungti. Perkraukite kompiuterį. Dabar Jums reikia patikrinti ryšį tarp telefono ir interneto ir kompiuterio ir telefono...
Papildoma informacija apie problemą - panašios temos Paklausti arba grįžti į temų sąrašą |
Panašios temos:
- WI-FI draiveriai - kaip įjungti/išjungti
- Skype meta klaidą, kad neprijungtas internetas.
- WIFI iš išmaniojo telefono.
- Paleidžiant PC automatiškai neisijungia wifi
- Ar pakeitus MAC adresa dings internetas?
- Lokalinio (LAN) tinklo problema
- Dingsta internetas - problemų sprendimo įrankis
- WI-FI problema - ribota prieiga
- Blokuoja internetą - interneto nustatymai
- Windows 7 interneto nustatymai
- grįžti į temų sąrašą